Du kan sende en forespørsel på e-post. Du finner e-postadressen på kontaktsiden.
Spotlight gjør at profilen din vises blant de beste søkeresultatene på nettstedet. Du maksimerer sjansene dine for å bli lagt merke til og blir derfor kontaktet av andre medlemmer. Det er bevist at profilene i Spotlight får flere meldinger/flørter enn andre. Dette øker sjansene dine for vellykket kontakt betydelig!

Alle som er minst 18 år og ser etter en sex flørt er velkomne! Men selv om du bare leter etter en hyggelig kontakt eller et hyggelig vennskap, er du veldig velkommen.

Send en e-post til team@snapdate.no, så kan vi hjelpe deg

Et blunkefjes kan sendes til noen for å tiltrekke deg oppmerksomhet.

En flørt kan sendes for å vise interesse i en person. Da viser du at du ønsker å vite mer om ham/henne, og at du ønsker kontakt.

Du kan enkelt slette profilen din ved å gå til "Min konto" og deretter klikke på "slett profilen min". Du kan også kontakte oss hvis du har problemer med å slette profilen din. Send en e-post til følgende e-postadresse hvis du vil at vi skal slette kontoen din :mail. Så snart kontoen din er slettet, vil du motta en bekreftelse.

Vi kan ikke sjekke hver enkel profil og kan derfor ikke garantere at det ikke er fiktive profiler på siden. Vi ber deg være forsiktig med å dele private opplysninger. Nettstedet tilbyr en chatte tjeneste med formålet å flørte med fiktive profiler, der flørting er forstått som utveksling av erotiske chatmeldinger mot en avgift per chatmelding. Nettstedet jobber utelukkende med fiktive profiler og er ikke ment for å realisere fysiske avtaler.
Prinsippet er enkelt: du velger tidsperioden du ønsker at profilen din skal vises i rampelyset. Det er mulig å velge fra 24 timer til 1 måned, Du betaler kredittene det koster og ... vipps, der har du det! Profilen din blir automatisk lagt til øverst på siden i rampelyset, og vises først i søkeresultatene.

For å abonnere på dette nettstedet må du først gå til Snapdate.no. Når du er der, finner du en rød bar med 4 alternativer øverst på nettstedet. Klikk på det siste alternativet: Registrer deg gratis!. Et skjema vises da med tittelen: Registrer deg gratis nå! Før inn detaljene dine, når du er ferdig, klikker du på knappen nederst: Registrer deg gratis! Du er nå registrert på Snapdate.no.

Så enkelt som det!

Et profilbilde er ikke obligatorisk for noen av medlemmene våre. Det er imidlertid et kjent faktum at, å ha et profilbilde, gir andre et bedre inntrykk av deg. Dette fører til flere samtaleemner, etc. Vi legger merke til at medlemmer med et profilbilde får flere meldinger enn medlemmer uten profilbilde. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å laste opp et profilbilde. Du velger dette selvsagt selv.

Profilen din er privat og ingen andre enn deg har tilgang til profilen din. Dette nettstedet drives av BD Technologies AG. Personlig informasjon of tjenester fra brukere av BD Technologies AG og behandles nøye og trygt. Selskapet følger personvernloven.

Selvfølgelig er det viktig at du velger et trygt passord, slik at bare du får tilgang til profilen din. Det beste er å bruke et passord med minst 6 tegn, inkludert tall. Ikke bruk et eksisterende passord eller personlig informasjon, for eksempel bursdagen din, som passord. Velg et nytt passord som ikke er lett å gjette for andre.

Når du mottar uønskede meldinger og/eller uønsket atferd, kan du kontakte kundeservice på: team@snapdate.no. Når vi har mottat e-posten din, handler vi umiddelbart.

For å sende meldinger til andre medlemmer på Snapdate.no, må du kjøpe kreditter. Du vil finne kreditter på nettstedet vårt under overskriften ''Kjøp kreditter''. En kredittpakke er en pakke du kjøper som inneholder flere kreditter, prisen per kreditt blir billigere når du kjøper en større pakke.p> Å sende en flørt koster også kreditt. Et blunkefjes er gratis å sende.

Snapdate.no tilbyr forskjellige kredittpakker:

  • Kredittpakke 10, koster 225.00 kr
  • Kredittpakke 25, koster 500.00 kr
  • Kredittpakke 50, koster 950.00 kr
  • Kredittpakke 100, koster 1750.00 kr
  • Kredittpakke 250, koster 3500.00 kr

Snapdate.no tilbyr disse betalingsmetodene for å kjøpe credit:

  • Kredittkort
  • Bankoverføring

Det kan hende at nettleseren du bruker ikke klarer å åpne nettstedet skikkelig. Vi anbefaler at du prøver igjen i en annen nettleser. Hvis det fremdeles mislykkes, kan du kontakte oss på: team@snapdate.no.

Det koster deg ingenting. Selgeren krever ingen gebyrer. Kjøpet ditt påløper ingen transaksjonsgebyr, ingen medlemsavgift, ingen valutakonverteringsgebyr, ingen utenlandsk transaksjonsgebyr og ingen andre avgifter. Kortutstederen din kan imidlertid legge til et utenlandsk transaksjonsgebyr hvis kortet ditt blir brukt i et annet land enn selgerens, samt andre avgifter beskrevet i vilkårene for kortet ditt.